foto1
1
foto1
2
foto1
3
foto1
4
foto1
5

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου, τελευταία ημέρα λειτουργίας του σχολείου πριν τις διακοπές του Πάσχα, οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον υπεύθυνο του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Σερρών - ΚΕΣΥΠ - κ. Καρανικολό, στα πλαίσια ενημερωτικών δράσεων που πραγματοποιεί το ΚΕΣΥΠ, για όλα τα θέματα σχετικά με τις εξετάσεις, το μηχανογραφικό δελτίο, τις σχολές και άλλα θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας, ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν στη διάρκεια της ενημέρωσης και στο τέλος της, εκφράζοντας αρκετές απορίες, τόσο οι μαθητές της Α΄ όσο και κυρίως της Β΄ τάξης, που παρακολούθησαν μαζί με τους φανερά πιο ενημερωμένους τελειόφοιτους της Γ΄ Λυκείου. 

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, τελευταία ημέρα μαθημάτων πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, και το σχολείο μας αποφάσισε να την αξιοποιήσει με μια ενημερωτική ομιλία στο χώρο του σχολείου.

   Η ομιλία που έγινε στα πλαίσια προγράμματος ενημέρωσης στα σχολεία, είχε θέμα: HIV-AIDS Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ. Πραγματοποιήθηκε από τους εκπροσώπους του "Κέντρου Ζωής" (για την υποστήριξη των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS) και την παρακολούθησαν με αληθινό ενδιαφέρον οι μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης του Λυκείου.