foto1
1
foto1
2
foto1
3
foto1
4
foto1
5

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019. Οι μαθητές του σχολείου μας ενημερώθηκαν από την κ. Καραγκιόζη Φανή για κάθε είδους εθισμό. Με διαδραστικό τρόπο και μέσα σε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα πήραν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το θέμα αυτό και έλυσαν τις απορίες τους με ερωτήσεις και διάλογο.

 

Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ενημερωτική δράση για την Ηπατίτιδα Α και C από το τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών. Τρεις αρμόδιοι υπάλληλοι του Δήμου Σερρών όχι μόνο ενημέρωσαν, αλλά και έλυσαν κάθε σχετική απορία των μαθητών μας σχετικά με αυτό το επίκαιρο θέμα υγείας.

Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ενημέρωση των μαθητών της Γ΄ Λυκείου από τον υπεύθυνο του ΚΕΣΥΠ (Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Σερρών) κ. Καρανικολό.

Την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 επισκέφτηκε το σχολείο μας ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Χράπα Παντελή και Γκότση Ηλία, καθώς και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Προβατά Νικήτα Γεώργιο.

Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση για τις παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας που θα γίνουν στο Λύκειο Προβατά.